2018. április
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
28
30

Összes program megtekintése ›

2018. január 12.

Az Ipoly Erdő Zrt. közleménye

Az Ipoly Erdő Zrt. tudomására jutott, hogy az elmúlt időszakban magánszemélyek a vállalat nevében tűzifa szállítására vonatkozó ajánlatokat kaptak, melyben az ár megjelölése mellett, amennyiben 10 % előleget elutalnak egy megjelölt bankszámlára, 72 órán belüli megtörténik a szállítás.  

Az ajánlatot tevő nevesítette társaságunkat azaz, azt valószínűsítette, hogy a tűzifát Társaságunktól szerzi be.

Az ajánlattevő kifüggesztett hirdetéseken is kínálja a nevezett módon a tűzifát, az itt megadott telefonszámon ad felvilágosítást, és azt a számlaszámot ahová a kért összeget utalni kell. Tudomásunkra jutott, hogy a teljesítés késlekedésekor arra hivatkozik, hogy az Ipoly Erdő Zrt. nem teljesítette a megrendelést.

Az Ipoly Erdő Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy nem alkalmaz tűzifa-értékesítés érdekében üzletkötőket, ilyen megbízást nem adott sem magánszemélyeknek, sem vállalkozásoknak. Tűzifa választékunkat kizárólag csak szervezeti egységeinknél közvetlenül lehet beszerezni.

Az Ipoly Erdő Zrt. az illetékes rendőrkapitányság felé megtette a feljelentést. Amennyiben hasonló ajánlattal keresik meg, kérjük az érintett lakosokat, hogy jelezzék a területileg illetékes rendőrkapitányságon, hogy további bűncselekmények ne történhessenek.

Ipoly Erdő Zrt.